Petak, 5. Juna 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Ponovo provocira: Bez brushaltera, na kamili, za mir

Popularno

Komičarka Chelsea Handler (39) trenutno vodi kampanju „oslobodite bradavicu“ u Izraelu. Ona je samo jedna od poznatih aktivistkinja takozvane „Free the Nipple“ kampanje, koja traži jednakost između muškaraca i žena kada se radi o pokazivanju bradavica. Ovog puta je opet našla originalan način za svoju borbu.

 • chelsea-handler-na-kamili2
 • Chelsea je u Izrael doputovala prošle nedjelje, a svoje dogodovštine objavljivala je na Facebooku, Twitteru i na Instagramu.

  Među mnogim interesantnim fotografijama koje je objavila izdvojila se fotografija na kojoj sjedi na kamili bez brushaltera. U borbi za oslobađanje bradavice nije joj smetala ni hladnoća.

  – Musliman je dozvolio da jevrejka golih grudi sjedne na njegovu kamilu. A mi kažemo da ne možemo da živimo jedni uz druge. Ja kažem da treba da probamo i da možemo i da hoćemo. A čak ni grudi ne moraju da vam budu gole. Živjeli! – napisala je uz fotografiju.

  Ovo nije prvi put da je Chelsea pokazala grudi jašući neku životinju. U oktobru 2014. godine ona je objavila fotografiju na kojoj golih grudi jaše konja sa željom da imitira Vladimira Putina i istakne nejednakost među polovima.

  (zena.rs)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje