Ponedjeljak, 6. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Policajcu zbog snimka privođenja Playboyevih zečica prijeti otkaz

Preuzmite sliku

Popularno

Policajac iz Miamija našao se u neobranom grožđu, čak mu i prijeti otkaz, samo zato što je tri oskudno odjevene djevojke sproveo do policijske stanice. Kad ih vidi, na prvu bi neko mogao pomislio da su dame na javnom mjestu remetile javni red i mir – ali stvar je nešto komplikovanija.

Problem je u tome što su djevojke, predvođene playboyevom zečicom Francia James, bile posve nevine. One su zapravo snimale filmić za Instagram priču, a policajac je – očito za vrijeme smjene – pristao odraditi ulogu policajca.

James i družina, odjevene u izazovno donje rublje, inscenirale su privođenje, s rukama na leđima glumile su kako imaju lisičine i idu prema postaji, a kad su vidjele policajca – lokalni mediji su otkrili da je riječ o dugogodišnjem ‘plavcu’ Williamu Beekeru koji je prije Miamija radio i u New Yorku – zamolile su ga da im se pridruži te su s njime ponovile scenu.

Policajac, kao što se vidi na videu, nije imao ništa protiv toga. Stao je u ‘kolonu’ i otpratio ih je do ulaza na svoje radno mjesto, gdje ga je Francia upitala:

“Sviđaju li ti se dobre ili loše djevojke? Ko će nas izbaviti?”

U drugom objavljenom videu zahvalila je ‘Billu’ što ih je pustio.

“Nema problema. Uživajte u zajednici koju volim štititi i služiti joj. Želim vam ugodan dan, dame”, odvratio je policajac.

Kako James ima više od dva miliona pratitelja, video je i u policijskoj stanici primijećen istog dana, a Beeker se sumnjiči za kršenje discipline. Komandir stanice pozvao je internu kontrolu koja sada treba utvrditi koliko je zgriješio. Trenutno je suspendovan, barem dok se ne utvrde sve činjenice.

Kad je to čula, zečica je za medije izjavila kako je sramota da su ga poslali na ‘neplaćeni dopust’ zbog bezazlenog videa.

“Zbilja je bio pristojan, a niko od nas nije mislio da čini išta loše”, rekla je.

Inače, Francia James se i krajem avgusta suočila s bijesom javnosti zbog videa objavljenog na društvenim mrežama. Tada je radila čučnjeve s aligatorom na ramenima zbog čega su pobjesnili aktivisti za zaštitu životinja.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,