Nedjelja, 14. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Pet znakova da je vaš partner dobar u seksu

Preuzmite sliku

Popularno

Pronašli ste novog partnera i spremni ste vezu dovesti na novi nivo – onaj u spavaćoj sobi. Ali, kako možete znati hoće li vaš objekt požude i u stvarnosti dobiti peticu iz intimnog odnosa?

Na sreću, postoje znakovi koji će vam reći je li novi muškarac u vašem životu vrijedan toga da vam postane i ljubavnik. Provjerite obećava li da će u toj ulozi biti dobar.

1. Ponaša se kao džentlmen
Otvara li vam vrata, pomogne skinuti kaput, sjeti se pitati vas za vaš važan projekt na poslu? Sve su to znakovi da misli na vas, a ako je obziran džentlmen izvan spavaće sobe, možete biti sigurni da će se prema vama isto odnositi i kada se ugase svijetla.

2. Zna kako vas dirati
Dobar ljubavnik je onaj koji cijeni senzualnost i izvan spavaće sobe. Muškarac koji vam dodiruje ruku tokom večere, nježno vam dodirne leđa dok izlazite kroz vrata, neprimjetno vas uzme za ruku dok šetate, znaće kako vas dirati po cijelom tijelu. Takođe, ova stvar garantuje da ćete imati dobar seks.

3. Ne vrti se sve oko njega
Vrlo je vjerovatno da tip muškarca ‘pričajmo sad malo o mom autu’ neće biti netko s kime ćete htjeti ponoviti seks, ako do njega uopšte dođe. U krevetu će vas usrećiti onaj koji će prvo vas pitati kako ste proveli dan, odvesti vas u vaš omiljeni restoran iako nije najveći obožavatelj te hrane, pogledati s vama romantičnu komediju…

4. Ne žuri mu se
Muškarac koji želi s vama ozbiljnu vezu zna da ste vrijedni čekanja. Stoga, ako vam kaže “pričekajmo” ili “ne žuri mi se” nemojte misliti da vas odbija, već znajte da vas želi bolje upoznati kako bi vam u krevetu bio što bolji partner.

5. Uz njega se osjećate predivnom
Muškarac uz kojega ćete se u krevetu osjećati slobodno i nesputano ne štedi na komplimentima te će pohvaliti svaku sitnicu koju primijeti na vama i koja mu se sviđa. I kroz način na koji vas gleda osjećaćete se seksi i privlačnom. Takva hemija garantuje savršen seks.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,