Utorak, 27. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

“Ova knjiga treba da pomogne svim ženama da prihvate sebe kakve jesu” (FOTO/VIDEO)

Preuzmite sliku

Popularno

U posljednje vrijeme mnogi se trude da promijene način na koji ljudi vide punije djevojke, pa je modni fotograf Victoria Janashvili odlučila da ovim nevjerovatnim fotkama da svoj doprinos.

Ona je zapravo napravila knjigu pod nazivom “Curves“ (obline) gdje je dala poseban akcentan ženama sa normalnim tijelima i naglašenim oblinama.

Iako je radila za slavne magazine koji na svojim naslovnicama imaju samo “mršave manekenke“, Victoria je željela da predstavi i drugu stranu ženskog tijela, piše Super Žena.

Victoria je za pomenutu knjigu uslikala čak sedamdeset žena, pa čak i sebe iako nije bila sigurna da će i sebe uključiti u knjigu.

“Ova knjiga treba da pomogne svim ženama da prihvate sebe kakve jesu i da samim tim imaju samopouzdanje i ljubav prema sebi“, rekla je ona.

“Budućnost zdravih tijela zavisi od ovoga. Ova knjiga je važna koliko za vas, toliko i za vaše majke, kćerke djevojke…Pokušavam da razbijem stereotipe i nadam se da će ova knjiga, od 140 strana uspjeti u tome“, zaključila je. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje