Utorak, 28. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Novi “manties” trend na Instagramu: Muškarci u donjem vešu (FOTO)

Preuzmite sliku

Popularno

Gotovo preko noći Instagram je postao najpopularnija društvena mreža, a korisnici sve domišljatiji u pokušaju da skrenu pažnju na sebe. Nakon fotografija hrane, slika iz teretane, muškaraca sa kafom ili kućnim ljubimcem, na red došao trend koji će se vjerujemo djevojkama dopasti.

U pitanju je manties, odnosno fotografije muškaraca u vešu. Sama riječ je kovanica od riječi “man” i “panties” i jasno asocira na to šta je cilj ovih fototografija.

Pod hashtagom #manties muškarci širom svijeta postavljaju svoje fotografije, najčešće selfije na kojim je u prvom planu veš koji nose. Kako ovaj trend postaje sve popularniji, tako je sve veći broj muškaraca širom svijeta podigao svoje majice i raskopčao pantalone da pokaže pločice na stomaku i veš koji nosi.

Na fotografijama koje su obilježene ovim hashtagom, nije rijetkost da vidite i muškarce obučene u ženski donji veš, ali ovaj trend na prvom mjestu podrazumijeva pokazivanje muških bokserica i savršeno izvajanih trbušnjaka.

Ipak, nisu samo momci manekenske građe prihvatili ovaj izazov. #manties je sve popularniji trend, čak i među onima koji ne mogu da se pohvale savršenom građom. (zena.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje