Subota, 13. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Najbolja reklama: Plastični hirurg “dizajnirao” vlastitu ženu (FOTO)

Preuzmite sliku

Popularno

Imam savršeno tijelo, a ‘isklesao’ ga je moj voljeni suprug, najveći od svih majstora, pohvalila se 43-godišnja Anna Craft.

Amerikanka i četiri godine stariji estetski hirurg Phillip Craft u braku su 21 godinu, a Anna je prvi put otišla pod nož nakon što je rodila dva sina, 13-godišnjeg Astona i 11-godišnjeg Phillipa Juniora. Tijelo joj se, kaže, promijenilo i tad je napokon pristala na ideju da je suprug malo dotjera i ‘zategne’.

‘Mužić mi obožava popravljati sportske automobile i namještaj, ali najviše od svega, voli usavršavati mene. Prvo mi je povećao grudi jer su izgubile volumen poslije dva porođaja, stanjio mi je struk i ubrizgao filere u lice kako ne bih imala bore. Čak mi je sredio i trbuh pa sad izgledam kao da imam ‘pločice’, a podignuo mi je i stražnjicu. Sve prijateljice mi zavide i nema muškarca koji se neće okrenuti za mnom’, rekla je Craft.

Phillipu, koji u Miamiju na Floridi ima vlastitu polikliniku, supruga služi kao najbolja reklama za njegove medicinske usluge. Zato ju je i zaposlio kao svoju menadžericu.

‘Ako se pacijentica uplaši zahvata ili se počne brinuti zbog mogućih negativnih posljedica, samo joj kažem da pogleda Annu. Svaka se u sekundi uvjerila da je kod mene u najboljim rukama’, samouvjeren je američki hirurg.

Iako je trenutačno zadovoljna izgledom, Anna je uvjerena da će kad-tad opet završiti na operaciji. Već je počela razmišljati o korekciji nosa i ušiju, a suprug joj je napravio i poseban plan prehrane kako bi što lakše održavala ‘redizajnirano’ tijelo. (jutarnji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje