Nedjelja, 2. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Mila Kunis nije oduševljena titulom najseksipilnije (VIDEO)

mila kunis
Preuzmite sliku

Popularno

Mila Kunis je najseksipilnija žena na svijetu, po izboru Esquirea, a novu tutulu je proslavila nagim fotografijama.

mila kunisU tradicionalnoj anketi ovog magazina za muškarce, holivudska glumica je titulu preotela prošlogodišnjoj pobjednici, Rijani. Ipak ljepotica ukrajinskih korijena nimalo nije impresionirana ovim zvanjem.

Radije bih išla na ronjenje nego bila najseksi žena svijeta“, kazala je Mila, te prokomentarisala i to što se po prvi put fotografisala u veoma izazovnom izdanju.

Ko sam ja zaista i čime se ja bavim su dvije potpuno različite stvari. I tako će uvijek biti. Ljudi lako izgube percepciju o tome i onda prosuđuju o vama samo na osnovu onoga što vide“, kazala je glumica koja je u editorijalu “Najseksepilnija živa žena na svijetu”, fotografu Klifu Votsu pozirala skoro u potpunosti gola. Na nekoliko fotografija djevojka glumca Eštona Kučera je samo u donjem vešu od čipke, a gole grudi je prekrila rukama.

Dvadesetdevetogodišnji glumica proslavila se ulogom u seriji Lude sedamdesete, a zatim je igrala i i u hit filmovima “Crni labud”, “Prijatelji s povlasticama” i drugim. Osim što ne smatra da je pretjerano seksipilna, sebe ne vidi ni kao duhovitu.

mila kunis10

Mislim da radim smiješne stvari, ali ne smatram da sam zaista duhovita. Znam kako da prenesem šalu. To je vještina koju sam uvježbala nakon dvadeset godina“, rekla je ona Mila.

U Ameriku je stigla sa roditeljima kada je imala osam godina, a kaže da se djetinjstva u Ukrajini ni ne sjeća. U intervjuu za Esquire otkrila je i da da joj se gade holivudski foliranti, kao i da se ona nikada ne bi promijenila zbog slave.

Tuzlanski.ba / Vijesti.me

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: