Srijeda, 23. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ispovijest bivše djevojke slavnog nogometaša: “Rođena sam kao muško ali to mu nije smetalo” (FOTO)

Preuzmite sliku

Popularno

Sa 255 hiljada fanova samo na Instagramu i ugovorima za brojne poznate modne brandove, 26-godišnja Thalita Zampirolli jedna je od najuspješnijih brazilskih modela na koju su “pale” i brojne poznate face.

Trenutno je u vezi s atraktivnim top modelom Rodrigom Westermannom, no svijet je njeno ime saznao 2013. godine kada je bila u vezi sa slavnim bivšim nogometašem Romarijem. U vezi su navodno bili čitavih godinu dana, tijekom kojih je legendarni sportaš saznao i da je Thalita rođena kao muškarac.

“Mislila sam da će mu smetati, ali na kraju dana sve se svelo na to da sam sada žena i izgledam tako. Bili smo skupa godinu dana i bilo je dobro dok je trajalo”, rekla je Thalita, kojoj je zbog Romarijeve tužbe nakon istupa u javnost neko vrijeme bilo zabranjeno u medijima davati izjave o njihovoj vezi.

Zbog skandala ostala je privremeno i bez nekoliko unosnih modnih ugovora, što ju je dovelo na rub depresije. No, nakon toga počele su pljuštati nove poslovne ponude.

“Otkazali su mi suradnju tvrdeći da sam im namjerno sakrila svoj spol. Priznajem, to me dotuklo. Ali nikada se nisam dobro osjećala u muškom tijelu i uvijek sam znala da sam iznutra žena”, kaže danas prelijepa manekenka, koja je spol promijenila kada joj je bilo 18 godina. Uz to je povećala i grudi, a liniju može zahvaliti “strogom prehrambenom režimu i napornom vježbanju”.

“Ja sam žena. Imam ženski spolni organ i osobnu iskaznicu na kojoj piše da sam žena. Dakle, žena sam”, naglasila je brazilska zvijezda, koja uz modne kampanje pažnju fanova redovno plijeni i izazovnim fotografijama na društvenim mrežama. (index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,