Subota, 10. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Boje govore kakvi ste u krevetu

sexy-par6
Preuzmite sliku

Popularno

U spektru boja svako se opredjeljuje za svoju omiljenu. A ta omiljena, može mnogo toga da kaže o određenoj ličnosti, pa i to kakva je u krevetu

U spektru boja svako se opredjeljuje za svoju omiljenu. A ta omiljena, može mnogo toga da kaže o određenoj ličnosti, pa i to kakva je u krevetu.

Žuta – Osobe koje biraju žuto kontrolišu svoj seksualni nagon u krevetu, prepuštajući partneru

 • sexy-par-lezi
 • glavnu ulogu. Sami ne preuzimaju inicijativu, ali partnera nikada ne odbijaju, jer im je važno njegovo zadovoljstvo.

  Plava – Za ove osobe seks je umjetnost, a pristup elegantan. Istančanost je posebno izražena kod muškarca, koji se u krevetu ponaša kao pijanista. Pažljivo istražuje tijelo žene osluškujući njene potrebe. Žene su takođe velikodušne i nježne, a u predigri uživaju isto koliko i u samom činu seksa.

  Siva – Zaljubljenici u ovu boju su neodlučni i nesigurni ljubavnici. Veoma teško se vezuju. Za njih seks nije uzbuđenje već način da zadovolje potrebu, zbog čega se loše slažu sa partnerima koji imaju neku drugu omiljenu boju.

 • sexy-gleda-sisse
 • Narandžasta – Osobe kojima je omiljena sunčeva boja vole da ostvaruju svoje seksualne fantazije. Lascivnim šaputanjima na jastuku podstiču maštu partnera. Nježnost i predigra su im veoma bitni tokom seksa. Sebi teško priznaju nezadovoljstvo sa partnerom i prilično im je lako da odglume orgazam.

  Crvena – S obzirom na to da ova boja simbolizuje strast, osobe koje je vole znaju da uživaju u seksu. Imaju agresivniji pristup prema suprotnom spolu, a ako izgrade partnerski odnos sa osobom kojoj je takođe omiljena crvena, krevet će biti pun eksperimenata na obostrano zadovoljstvo.

  Zelena – Oni koji vole zelenu, vjerni su partneri, a u seksu su puni nježnosti. “Zelene” žene svaki seksualni odnos doživljavaju kao da je prvi put, dok su muškarci puni razumijevanja, spremni za ispunjavanje želja partnerki.

 • sexycouple
 • Ljubičasta – Sa osobama koje vole ljubičasto treba biti oprezan kada se radi o seksu. Njima vođenje ljubavi predstavlja gubljenje vremena. Muškarci ovom činu pristupaju kao poslovnoj obavezi, dok žene više razmišljaju o tome da ne pokvare frizuru nego o seksu.

  Ružičasta – Pogled na ženu u ružičastom predstavlja pogled na koketu i zavodnicu. Žene koje vole ovu boju ponekad obećavaju više nego što imaju namjeru da pruže. U seksualnom smislu su nezrele i vole da se poigravaju sa muškarcima. Muškarci koji vole ružičasto skloni su čestoj promjeni partnerki, a rado se upuštaju i u afere sa ženama koje su tek upoznali.

  (novosti.rs)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje