Utorak, 27. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Atraktivna policajka preko noći postala zvijezda interneta zbog fotografija koje objavljuje (VIDEO)

Preuzmite sliku

Popularno

Atraktivna policajka, zbog koje se ni kriminalci ne bi opirali hapšenju, morala je da ukloni nekoliko izazovnih fotografija sa svog Instagram profila jer “nisu priličile osobi koja predstavlja zakon”.

 • sexy-policajka2
 • Lyudmila Milevich, 27-godišnja policajka iz Kijeva, preko noći je postala zvijezda interneta zbog seksi fotografija koje postavlja na svom Instagram profilu.

  Kada se na njenu ljepotu doda i uniforma ova opasna ljepotica je već dobila neslužbenu titulu najseksi policajke u Ukrajini.

  Međutim, Lyudmila nije privukla pažnju samo osobama kojima se sviđa njen izgled, nego i dežurnim dušebrižnicima zbog kojih je neke fotografije morala da

 • sexy-policajka3
 • ukloni sa svog Instagram profila jer su “neprimjerene za osobu koja predstavlja zakon”.

  Bilo kako bilo, fotografije koje nije uklonila svjedoče da je zaista lijepa i zgodna, ali i ponosna majka sedmogodišnje djevojčice.

  Ko je njen muž u čime se bavi nije željela da otkrije u intervjuu koji je nedavno dala za lokalne medije, ali je priznala da su “glasine” o njemu točne, aludirajući na to da se radi o veoma bogatom čovjeku.

  Inače, Lyudmila je završila pravo na privatnom kijevskom univerzitetu, voli sport i već devet godina trenira karate. (blic.rs)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje