Petak, 26. Februara 2021.
Tuzlanski.ba logo

6 uobičajenih ženskih seks fantazija

Preuzmite sliku

Popularno

Stručnjaci otkrivaju kako su fantazije zdrave te nam mogu pomoći da otkrijemo ono za čime žudimo. Ako se nađeš u maštanju, ovo je nekoliko najvjerovatnijih scenarija koji ti se motaju po glavi

Sve žene ih imaju i to je sasvim normalno.

Možda imaš najbolji seks s partnerom, no tvoje misli ponekad odlutaju negdje dalje. Što je još bolje, stručnjaci otkrivaju kako su fantazije zdrave te nam mogu pomoći da otkrijemo ono za čime žudimo. Ako se nađeš u maštanju, ovo je nekoliko najvjerovatnijih scenarija koji ti se motaju po glavi.

1. Biti dominirana

 • seks-lisice-perverzija
 • Možemo to nazvati efektom “50 Nijansi Sive”, no budimo iskreni – mnoge žene voljele su biti kontrolirane u seksu i puno prije Christiana i Anastasije, bilo da se radi o tome da te on veže ili dodiruje pernatom igračkom.

  2. Biti dominantna

  Sve isto kao pod tačkom 1, ali si ti ovdje ta koja zapovijeda i dominira. a on čini sve što ti kažeš.

  3. Uloge

  Možda želiš pregled kod sexy doktora, višu ocjenu kod profesora ili se samo izvući da ne platiš kaznu za prebrzu vožnju. Zašto ne? Sve što ti je potrebno jest malo mašte i nimalo srama.

  4. Seks u javnosti

  Prema jednom istraživanju, čak 60 posto žena mašta o tome, a sve se vrti oko uzbuđenja da biste mogli biti uhvaćeni.

 • seksi-dama
 • 5. Seks s potpunim strancem

  Ovo je također jedna od popularnih, ali i sasvim normalnih fantazija, koja svoju popularnost može zahvaliti činjenici da ovdje nema nikakvih pritisaka ni drama, već samo fizičkog užitka. Zašto on večeras ne bi bio potpuni stranac?

  6. Seks na romantičnim i neuobičajenim lokacijama

  O tome mašta čak 80 posto žena, a takve lokacije podrazumijevaju pješčane plaže ili hotelske sobe s romantičnim pogledom, ali i kuhinjske elemente te jacuzzije.

  (index.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,