Srijeda, 24. Juli 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

10 stvari koje žene rade kad očekuju i planiraju seks s vama

Popularno

Vjeruju li da bi tu večer moglo biti uzbudljivo, žene će sebi satima slagati mentalne liste u glavi koje treba izvršiti prije nego li se nađu sa svojim muškarcem

Čak i djevojke sa najviše pouzdanja osjećaju određenu napetost prije ,akcije’. Iako ćete to rijetko primijetiti na njima, i ženama kroz glavu prolaze različiti scenariji među kojima su i strahovi hoće li napraviti sve kako treba. Puno se brinu i o izgledu pa vode računa da sve izgleda savršeno.

Ovih 10 stvari radi većina žena prije seksa:
Depiliraju se – jer žele izgledati besprijekorno i savršeno.
Lakiraju nokte na nogama – da bi izgledale još bolje.
Malo paničare – uvijek postoji doza panike kako će sve izgledati i hoće li napraviti nešto krivo.
Biraju najseksi rublje – ili paničare jer ne mogu naći one gaćice koje su zamislile.
Satima odlučuju što će odjenuti – ovo se odnosi na žene koje još ne žive sa svojim muškarcima. Tijekom zajedničkog života to je nemoguće izvesti, a da prođe neprimijećeno.
Razmišljaju trebaju li one ponijeti kondome – ako ni on nema, što tad? Rješenje – bolje ponijeti, nego žaliti.
Dopisuju se s prijateljicama – ne sve, ali većina cura raduje se sastanku s dečkima pa nerijetko o tome pričaju i s frendicama.
Prave mentalnu listu u glavi što ponijeti za jutro poslije – u slučaju da prespavaju kod njega trebaju li ponijeti četkicu za zube, kremu za lice, žvake i čisto rublje.
Zaboravljaju što su smislile – tako sljedeće jutro idu na posao ili na faks u odjeći od večeri prije, posuđuju njegovu četkicu za zube i popravljaju ostatke šminke.
Piju prije – vjerovali ili ne, i žene često paničare prije spojeva pa se opuštaju čašom vina, piše Metro. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: