Petak, 18. Septembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Sa 305 metara ispustio kultnu Nokiju i novi Samsung: Ovo su rezultati ‘ludog’ leta

Vlasnik YouTube kanala ‘UnlockRiver.com’ odlučio je testirati dva modela mobitela, jednog koji je bio HIT 2000-ih, i drugog koji je posljedni krik tehnologije

Poredeći mobitele 15-ak godina prije i današnja izdanja smartphone-a na dodir apsolutno je nevjerovatna razlika koja nam demonstrira podatak koliko je tehnologija otišla daleko. Osim činjenice da danas u jednom solidnom mobitelu imamo sve ono što je doskora bilo nezamislivo, postoji i onaj segment, a to je da su izuzetno osljetljivi, pa u ponudi imamo razne ‘maskice’, stakla zaštite i slično a sve kako bi naš mobitel preživio bilo kakav pad i ostao kao netaknut.

Videozapis koji je objavio vlasnik YouTube kanala UnlockRiver.com trenutno ima skoro 9 miliona pregleda. Naime, Kristhian Flohr odlučio je testirati izdržljivost novog Samsunga 10 Note i Nokiju 3310, te ih oba zakačiti na dron.

Dvojac je ispušten sa visine od 305 metara, a ‘ludi’ let završio je sa oštećenjima na oba telefona. Kakvi su rezultati i koji je manje oštećen pogledajte u videu ispod. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje