Srijeda, 22. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Novi vizuelni identitet SCsport.ba

Preuzmite sliku

Vrhunski bh. sportisti i portal Sport Centar na originalan način građanima Bosne i Hercegovine nedavno  su čestitali Dan nezavisnosti.

Damir Džumhur, Amel Tuka, Edin Višća, Amina Kajtaz, Adnan Ćatić, Riad Bajić, Deni Milošević, Amir Hadžiahmetović i Faruk Vražalić u videoklipovima snimljenim specijalno za čitaoce SCsport.ba opisali su vlastitim riječima svoju domovinu i ovom prilikom građanima naše zemlje uputili čestitku za najznačajniji državni praznik BiH.

Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine Sport Centar je obilježio i lansiranjem novog vizuelnog identiteta, dostupan na web adresi www.scsport.ba. Prateći posljednje digitalne trendove, ali i osluškujući želje i savjete stalnih posjetilaca, od 1. marta SCsport.ba čitaocima će nuditi moderniji izgled i pregledniji sadržaj. Tu iznenađenjima nije kraj, jer će web stranica Sport Centra u predstojećem periodu biti dodatno obogaćena novim intervjuima, kolumnama, analizama i sve ostalome u čemu uživaju istinski zaljubljenici u sport.

Naravno, uredništvo i novinari SCsport.ba, uz pomenute inovacije, nastaviti će se truditi da ispune standarde i želje čitalaca, kako, uostalom, nalaže i sama suština ovog portala.

(Marketing | Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,