Utorak, 4. Avgusta 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Nova igra “Mario Kart Tour” mogla bi “izludjeti” region (VIDEO)

Super Mario se vraća u jednoj, rekli bismo zanimljivijoj igri, nego što je to bio “Super Mario Run”. Nova igra, “Mario Kart Tour”, biće zahtjevnija, igraće se on-line s protivnicima lokalno ili iz cijelog svijeta i biće daleko bogatija mogućnostima, od jednoličnih pokreta u okviru “Super Mario Run” igre.

Mnogo više dobre grafike, zabave i izbora za igranje donosi “Mario Kart Tour” i u region, odakle se igra već može naručiti unaprijed, da bi mogla da se instalira 25. septembra.

Rainbow Road, mjesto u kojem će se igra odvijati inspirisano je New Yorkom, Parizom i Tokijom, a kako vrijeme bude prolazilo Nintendo će dodavati nov sadržaj zasnovan na favoritima igrača.

Igra će biti besplatna za preuzimanje, zajedno sa određenom količinom otključanog sadržaja, dok će kompletan potencijal morati da se plati, a u “Super Mario Run” slučaju je to bilo 9,99 dolara.

Za igranje igre je potrebno imati aktivan Nintendo nalog, koji može da se napravi uvijek i besplatno, ako ga već nemate. Sav napredak u igri čuvaće se u cloudu, pa ćete moći da se igrate na više uređaja i uvijek tamo gdje ste stali. (Mondo.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,