Ponedjeljak, 8. Marta 2021.
Tuzlanski.ba logo

M:blog premijera: Live prenos iz Barselone: Budi prvi koji će vidjeti Samsung Galaxy S6

Preuzmite sliku

Kompanija m:tel uvijek se trudi da drži korak sa svjetskim trendovima te vam je za ovaj vikend pripremila još jedno iznenađenje. Znate li gdje ćete biti u nedjelju u večernjim časovima?

Gdje god da budete, nadamo se da ćete imati internet pristup, jer vas, putem m:bloga, a zahvaljujući saradnji sa kompanijom Samsung, vodimo direktno u Barselonu na “Mobile World Congress 2015” i premijerno predstavljanje novih modela kompanije Samsung, s akcentom na ono što svi već dugo čekamo – Samsung Galaxy S6.

U nedjelju, 01.03.2015. godine na m:blogu (blog.mtel.ba) realizovaćemo prenos uživo iz Barselone sa ovog najvećeg svjetskog kongresa mobilne tehnologije, i to:

– 19.30-20.30 – Unpacked livestream – direktan prenos prvog prikazivanja Samsung Galaxy S6 modela
– 20.32 – 20.55 – Post unpacked live show – talk show o prvim utiscima o novom Galaxy modelu

Sve što vam je potrebno je internet konekcija na nekom od uređaja koje najčešće koristite kako biste pristupili blogu.

Očekivanja od novog modela iz Galaxy serije su ogromna, a priče koje se ovih dana razmnožavaju po svjetskim sajtovima koji se bave ovom tematikom govore u prilog tome da će ovim modelom Samsung još jednom učvrstiti svoju poziciju u samom vrhu najboljih mobilnih android telefona na svijetu.

Sada ćete i vi, zahvaljujući modernoj tehnologiji i želji kompanije m:tel da uvijek da više od onog što očekujete, biti među prvima koji će Galaxy S6 vidjeti, a, uskoro ćete među prvima imati priliku i da ga kupite u nekom od m:tel paketa kada telefon bude dostupan za naše tržište.

Vidimo se na m:blogu – posjetite blog.mtel.ba.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje