Subota, 25. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Kako da zauvijek nestanete sa interneta?

Preuzmite sliku

Jedan klik je dovoljan da se zauvijek obrišete sa interneta, sa svakog sitea, servisa ili platforme na kojoj ste nekad bili.

Ako ste umorni od društvenih mreža i interneta uopšte, možda je vrijeme za pauzu ili za permanentno gašenje profila, naloga, svega što vam prouzrokuje stres. Učinite to pomoću sajta Deseat.me, koji nudi opciju da na jedan klik pronađete sve servise ili aplikacije na kojima postojite kao digitalna jedinka i obrišete se.

Deseat.me će pomoću mail adrese, koju ćete unijeti u pretraživač sajta, pronaći svaki servis na koji ste se ikad ulogovali s tim mailom i ponuditi vam opciju da izbrišete nalog. Deseat.me ne traži nijednu lozinku, one pripadaju samo sajtovima na koje ste ulogovani i upisivaćete ih isključivu na tim siteovima. Deseat.me će na osnovu pristupa vašem GMail nalogu pronaći sve mreže, aplikacije, servise i platforme koje koristite, neće čuvati podatke o vama, a kao bezbjednosni standard koristi OAuth 2.0 protokol.

U zavisnosti od toga koliko mailova za logovanje na servise koristite i koliko naloga na mrežama i platformama imate, trajaće i proces brisanja, ali jedno dugme je dovoljno da se zauvijek pozdravite sa svojim digitalnim životom.

Hoćete li ga pritisnuti?

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,