Nedjelja, 20. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Jedna tastatura za sve uređaje

Preuzmite sliku

Kompanija Logitech je predstavila Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard, prvu potpuno opremljenu kompjutersku tastaturu sa dodatnih deset tastera koja radi i sa smartfonima i tabletima.

Jednim dodirom na Easy-Switch dugme lako se možete prebaciti i kucati na bilo kom od tri dodata uređaja. “Što se tiče kucanja možemo brzo i lako da napišemo dokument na kompjuteru, ali kad treba da odgovorimo na poruku na telefonu ograničeni smo na ono što mogu da urade naša dva palca”, rekao je Art O Gnimh, direktor kompanije za tastature.

“Sad, s K780 Multi-Device, možete udobno i brzo da kuckate na svim uređajima koje koristite za stolom, gotovo neprimjetno se prebacujući s jednog na drugi jednim dodirom prsta”. Uz K780 Multi-Device kucaćete tiho i lako. Tasteri su veliki i pažljivo oblikovani da bi se dobila preciznost i udobnost, dok zgodan pad s deset tastera omogućava lak unos brojeva. U fino obrađeni integrisani gumeni žljeb sigurno i pod idealnim uglom za čitanje smještaju se različiti mobilni uređaji, od smartfona do iPad Prood 12 inča.

Tastatura je tanka i čvrsta, napravljena da se odlično uklopi u moderan dom ili poslovno okruženje. K780 Multi-Device se prilagođava vašim uređajima, tako da je raspored tastera poznat i možete pristupiti svojim omiljenim prečicama bilo da koristite WindowsPC ili iPhone. Uz Logitech Unifying USB and BluetoothSmart tehnologiju, možete da izaberete najbolji način za povezivanje sa svojim kompjuterom, tabletom ili telefonom.

Uz režim rada koji štedi struju i prekidač za uključivanje i isključivanje K780 Multi-Device omogućava i 24 mjeseca trajanja baterija – dovoljno vremena da se naviknete na novi način istovremenog rada na više uređaja – tako što sad možete da kucate na svim svojim uređajima preko jedne jedine tastature. K780 Multi-Device Wireless Keyboard će se naći u prodaji u julu u odabranim prodavnicama i na siteu logitech.com, po predloženoj maloprodajnoj cijeni od 99.99 eura. (NN)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje