Nedjelja, 2. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Facebook opet radi: Imali su problema zbog servisa mreže

facebook-bih
Preuzmite sliku

Korisnici nisu mogli objaviti nove statuse, ali ni lajkati tuđe slike ili komentare, a ovaj problem je bio prisutan globalno. Ističu kako su imali tehničkih problema.

facebook-bih

Brojni korisnici Facebooka od 14 sati u ponedjeljak nisu mogli objavljivati nove statuse,. Kako se na Facebooku teško objavljivalo, vijest o problemu u radu proširila se Twitterom, a problem je bio prisutan na desktopu i mobilnim uređajima.

Iz Facebooka su izvijestili kako su imali tehničkih problema.

– U ponedjeljak ujutro smo imali servisiranje mreže te smo primijetili poteškoće. Određeni broj korisnika nije mogao objavljivati ništa na svom zidu, ali problem smo brzo riješili. Izvinjavamo se za bilo kakve neugodnosti koje je problem mogao uzrokovati – istaknuli su iz Facebooka za Fox, prenosi 24sata.

“Problem s objavom statusa”

Korisnicima su se javljale statusne poruke kako postoji problem s objavom statusa te da pokušaju za par minuta i da se poruka ne može objaviti na zidu, no samom Facebooku moglo se normalno pristupiti.

Ovakve poteškoće u radu nisu toliko rijetke, ali ovaj kvar je globalan, jer uz korisnike u BiHj i brojni strani mediji prenose kako imaju problema s objavom statusa, lajkanjem na Facebooku. 

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: