Subota, 31. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

4 maske koje su puno više od zaštite tvog pametnog telefona

Preuzmite sliku

Popularno

Zapetljane slušalice jedna su od najiritantnijih stvari koja ti se može dogoditi. No, postoji Wool Felt maska za mobitel, koja dolazi s dodatkom, oko kojeg možeš uredno omotati slušalice

1. Slušalice

Zapetljane slušalice jedna su od najiritantnijih stvari koja ti se može dogoditi. Rano ujutro, kasniš na posao, uskačeš u gradski prevoz i želiš poslušati omiljenu pjesmu, ali ne, slušalice se jednostavno ne daju otpetljati. No, sada postoji Wool Felt zaštita za mobitel, koja dolazi s dodatkom, oko kojeg možeš uredno omotati slušalice, kako bi ubuduće spriječila takve stvari. Cijena joj je 14 dolara.

2. Ogledalo

Brza provjera make up-a, prije nego odlaziš iz kuće ili na važan sastanak? Više ti nije potrebno ogledalo, nego Gold Mirror maska za 13 dolara.

3. Otvarač

Kao idealan poklon za tvog dragog, našla se Rugged Bottle Opener maska, po cijeni od 25 do 35 dolara, koja u sebi sadrži i otvarač za boce. S obzirom da on ne ide nigdje bez mobitela, neće ići ni bez otvarača.

4. Kablo

Gubitak mobitela stvar je prošlosti, zahvaljujući Highline maski, po cijeni od 30 dolara, koja sadrži kablo, kojim svoj mobitel možeš doslovno “zakačiti” za sebe. Ako ste skloni gubljenju stvari, ovo je idealno za vas. (index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,