Tuzlanski.ba sprema niz noviteta...
Odlučni u nastojanju da budemo još bolji, trebamo i vašu pomoć!

Ako se dobro snalazite sa tastaturom, a među vašim interesima su dnevna dešavanja, sport, kultura, moda, lifestyle ili bilo koje drugo područje, oprobajte se u ulozi novinara na internet portalu tuzlanski.ba. Pored saradnika u oblasti novinarstva u potrazi smo i za talentovanim fotografima, programerima, web dizajnerima i komercijalistima za prodaju oglasnog prostora.

Pružamo mogućnost angažmana za sljedeća zanimanja


Novinarstvo

Fotografija

Web dizajn

Programiranje

Prodaja oglasnog prostora

Našem mladom timu potrebno je više saradnika na različitim poljima djelovanja, kako bi lakše i kvalitetnije realizirali zacrtane ciljeve razvoja svih segmenata internet medija Tuzlanski.ba.

Zapošljavamo zbog karaktera

Ukoliko želite da radite skupa sa nama, već imate iskustvo ili želite da ga steknete kroz svakodnevne zadatke i izazove, imate znanja iz oblasti za koju aplicirate, a uz to ste kreativni, fleksibilni, proaktivni i timski orijentisani, mi vas očekujemo da nam se pridružite u što skorijem periodu... Zapošljavamo zbog karaktera, vještina će se naučiti.

U prvom mjesecu angažman je na volonterskoj osnovi, nakon čega se otvara mogućnost honorarne saradnje koja bi mogla voditi prema punom radnom odnosu. Pored toga rad na portalu tuzlanski.ba i kreativno okruženje omogućit će vam da razvijete svoje vještine pisanja i novinarskog izvještavanja ali i da steknete odlične reference na najčitanijem internet mediju u Tuzlanskom kantonu i jednom od najutjecajnijih internet medija u BiH.

Ukoliko neka od vaših prijava bude vrijedna naše pažnje, očekujte da ćemo vas kontaktirati u skorijem periodu.
Sada ste vi na potezu!

Budi dio tima, prijavi se na formi ispod

Ukoliko se prijavljujete za poziciju novinara, potrebno je da pošaljete pored CV-a, tri autorska teksta, a za fotografa tri fotografije koje smatrate da vas najbolje predstavljaju. Za ostale pozicije nije potrebno ništa prilagati osim CV-a.


PAR INFORMACIJA

Sva polja su obavezna.

Dozvoljeni file-ovi za upload CV-a i autorskih tekstova su .doc, .docx, .pdf.

Dozvoljeni file-ovi za upload fotografija su .jpg, .jpeg.

Max. veličina fotografije je 5MB.