Trikovi konobara zbog kojih potrošite više novca

Piće ima najbolji okus kada je napravljeno prema tačnom receptu i posluženo u odgovarajućoj čaši te u optimalnim uslovima. Zbog gužvi i u brzini, neki se konobari posluže trikovima koji ne idu u korist gostu,…

Na slobodi osumnjičeni za ubistvo konobara

Banjalučanin Marko Gudalo (63), vlasnik restorana “Brvnara” koji je osumnjičen da je iz nehata ubio konobara Tiuana Barića (22) pušten je da se brani sa slobode, saznaju “Nezavisne“. Odluku je donio Okružni sud u Banjaluci…

Konobar iz Travnika Semir Krnjić napisao dvije knjige

U Travniku u jednom ugostiteljskom objektu radi 22-godišnji konobar. – Konobarski posao je vrlo naporan, kako fizički, tako psihički. Takav posao zahtjeva uvijek pozitivno raspoloženje ,ljubaznosti i prijateljastvo. Pogotovo u velikim lokalima gdje je “špica”…