Nedjelja, 29. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Žena misteriozno nestala u SAD-u. Odrasla u Beogradu, majka je troje djece

Preuzmite sliku

U Sjedinjenim Američkim Državama nestala je 39-godišnja Ana Walshe, majka troje djece koja je inače odrasla u Beogradu. Okolnosti nestanka i dalje su nepoznate, a policija intenzivno traga za njom.

Posljednji put vidio ju je rođak 31. decembra, kada je odlazila na let za Washington gdje radi u agenciji za nekretnine. Od tada joj se gubi svaki trag. U SAD-u radi dugi niz godina te njezini prijatelji ističu kako je riječ o iznimno uspješnoj poslovnoj ženi.

U potrazi pomaže i Anina firma

“Ana je izvanredna poslovna žena, majka puna ljubavi i jedna od najistaknutijih osoba koje poznajemo. Veoma smo uplašeni. Jako nam nedostaje i molimo se samo da je na sigurnom”, kazali su prijatelji za američke medije. U potrazi za Anom pomaže i njena kompanija.

U međuvremenu, izbio je veliki požar u bivšoj kući Walsheovih u Cohassetu, vrijednoj 1.4 miliona dolara. Požar je izbio na krovu, a troje odraslih i dijete uspjeli su se izvući bez ozljeda. Policija još ne može precizirati je li požar povezan s Aninim nestankom. Inače, Ana se u SAD doselila 2005. godine te se udala za Briana Walshea.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,