Ponedjeljak, 5. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Vladimir Putin: Onome ko sa mojom suprugom provede tri sedmice treba dići spomenik

Putinizena2
Preuzmite sliku

Dok je Ljudmila Putin svog, uskoro bivšeg, supruga jednom prilikom nazvala vampirom on je uzvratio lopticu

Putinizena2

Knjiga ‘Krhka prijateljstva’, autorice Irene Pietsch, nekadašnje prijateljice Vladimira i Ljudmile Putin, daje uvid u odnos ovog bračnog para koji je prošli četvrtak neočekivano najavio razvod braka.

Ljudmila Putin navodno je u jednom razgovoru s Irene Pietsch u šali rekla kako je njen suprug ‘nažalost vampir’, a ruski predsjednik je izjavio kako ‘svako ko s Ljudmilom uspije provesti tri sedmice zaslužuje da mu se podigne spomenik’, piše Moscow Times.

Putinova uskoro bivša supruga bila je fascinirana astrologijom što bije naišlo na plodno tlo kod ruskog predsjednika koji bi je ušutkavao čim bi počela govoriti o zodijaku i astrološkim znakovima.

Ljudmila se prijateljici požalila i kako je Vladimir prekršio dano obećanje da će se držati podalje špijunskog svijeta kada je 1998. godine pristao doći na čelo FSB-a. Ona je bila duboko pogođena tom situacijom misleći kako više neće moći viđati supruga.

Inače, Ljudmila je prijateljici Putina opisivala kao pravog muškarca za nju jer ‘nije pio i nije je tukao’. Ipak, zamjerala mu je što je većinu večeri provodio sa svojim prijateljima dok bi ih ona posluživala. Bitne razgovore Putin je obavljao u Finskoj jer je smatrao kako nigdje u Rusiji ne postoji mjesto na kojem može pričati, a da ga ne čuju oni koji to ne bi smjeli.

Vladimir i Ljudmila vjenčali su se u julu 1983. godine i imaju dvije kćeri, 30.-godišnju Mariju i godinu dana mlađu Ekaterinu. (Dnevnik.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: