Četvrtak, 9. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Unatoč najavama: Melania Trump još nije otpuštena iz bolnice

Preuzmite sliku

Iako je i sam američki predsjednik Donald Trump još u ponedjeljak, nakon što je Melania podvrgnuta operativnom zahvatu, rekao kako je sve dobro prošlo te da se očekuje da prva dama iz bolnice izađe kroz dva do tri dana, to se još uvijek nije dogodilo.

Nakon što je u potpunoj tajnosti hospitalizirana, a potom i podvrgnuta operativnom zahvatu na bubregu, američka prva dama napokon se oglasila i to putem svog Twitter profila. 48-godišnja Melania Trump na taj se način zahvalila djelatnicima bolnice, ali i svima koji su joj slali poruke podrške.

“Želim zahvaliti svima u Walter Reed Medical Uniti, ali i svima vama koji ste mi slali poruke podrške. Osjećam se odlično i radujem se skorom povratku u Bijelu kuću”, stoji u objavi Melanije Trump.

Iako je operativnom zahvatu, tačnije embolizaciji na bubregu, podvrgnuta prije četiri dana, još uvijek nije poznato kada će Melania Trump biti puštena kući.

Niko od predstavnika bolnice nije želio pružiti medijima nikakve detalje oko zahvata i oporavka prve dame, jedino je službeno saopćenje Bijele kuće otkrilo da se radilo od embolizaciji, koja je napravljena kako bi se riješio problem s benignom tvorbom na bubregu. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: