Subota, 24. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Učiteljica dobila otkaz nakon što su pronađeni njeni eksplicitni snimci

Preuzmite sliku

Zakon inače dozvoljava poslovnu pratnju u smislu da mušterije plaćaju društvo djevojaka dok je prostitucija strogo zabranjena

Atraktivna učiteljica iz savezne američke države Texas otpuštena je nakon što je otkriveno da se bavila prostitucijom i da ima stranicu za poslovnu pratnju.

Ashley Ketcherside (38) iz Godley-a smijenjena je sa radnog mjesta seksualne edukatorice u lokalnoj školi zbog dvije osude za prostituciju 2012. i 2016. godine.

Ispostavilo se i da učiteljica sada radi kao poslovna pratnja i da ima veoma eksplicitan sajt. Zakon inače dozvoljava poslovnu pratnju u smislu da mušterije plaćaju društvo djevojaka dok je prostitucija strogo zabranjena.

Roditelji su izrazili zabrinutost u vezi njenog angažmana nakon čega je učiteljica otpuštena iako nema dokaza da se bavila nezakonitim radnjama ili da je predstavljala prijetnju po djecu.

– Ne vidim nijednu zajednicu koja želi da to bude standard za njihov školski okrug. Možemo bolje i moramo bolje, rekla je Mary Lowe iz udruženja roditelja.

Еksplicitne fotografije i snimci učiteljice, koja koristi pseudonim Lola Bri, nalaze se na nekoliko javnih web lokacija.

Školski okrug je rekao da provjerava sve svoje zaposlene, ali dodaje da nisu bili svjesni istorije Ketcherside.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,