Srijeda, 4. Oktobra 2023.
Tuzlanski.ba logo

U penziju odlazi serijski donor sperme koji ima 65-ero djece

Preuzmite sliku

Nedavno je Kyle bio u vezi s jednom od žena kojima je donirao spermu, ali nažalost, dva mjeseca kasnije, ljubav je završila jer žena nije mogla prihvatiti činjenicu da još uvijek donira, piše Mirror.

Serijski donor sperme koji je otac nekoliko desetaka djece širom svijeta objavio je da odustaje od poklanjanja, kako bi mogao pronaći ljubav.

Vjeruje se da je 32-godišnji Kyle Gordy biološki otac najmanje 65 djece. Često je zatrpan porukama žena na Instagramu koje žele imati njegovo dijete ali sada s tim prestaje jer se želi fokusirati na pronalaženje “smislene” veze.

Kao rezultat toga, planira minimizirati iznos koji donira u pokušaju da pronađe ženu. Kyle, vodi web stranicu Be Pregnant Now.

“Želim vezu s nekim i to mi je u ovom trenutku najvažnije. Prestat ću donirati, osim nekolicini odabranih, i neću pomagati tako često, jer moram gledati na izgradnju te smislene veze s nekim ko me voli, za mene. U redu je da me ljudi kontaktiraju ako žele vezu, ali što se tiče doniranja, pomoći ću samo onima koji stvarno žele dijete.”, rekao je.

Nedavno je Kyle bio u vezi s jednom od žena kojima je donirao, ali nažalost, dva mjeseca kasnije, ljubav je završila.

“Žena nije mogla prihvatiti činjenicu da još uvijek doniram i rekla je da to neće funkcionisati dugoročno. Moram pronaći nekoga posebnog ko može prihvatiti mene i ono što sam radio u prošlosti, ali ne želim da mi to više smeta. Možda ću se za nekoliko mjeseci, ako ne nađem vratiti na staro. Ali ako nađem nekoga, u potpunosti ću preispitati svoj hobi. Ako moja djevojka želi da doniram samo jednom ili dvaput mjesečno ili možda čak i odabere ljude kojima ću donirati, tada bih trebao dugo razgovarati s njima o svojoj situaciji. Pristat ću na određena pravila i žrtvovati se za pravu ženu s kojom se mogu vjenčati”, objasnio je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kyle Gordy (@kylegordy1234)

Kyle se također nada da će se fokusirati na putovanja u zemlje u kojima nikada prije nije bio. Prethodno je otkrio kako više voli putovanja nego doniranje te kako na svoju praksu gleda kao na posao.

Kako prenosi Večernji, ispričao je kako zbog tog posla ima i nekih problema u privatnom životu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,