Nedjelja, 29. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Tučnjava s navijačima bizarno završila: Žena digla suknju i ‘twerkala‘ šokiranom zaštitaru

Preuzmite sliku

Jedan je nesvakidašnji video koji je nastao nakon utakmice NFL momčadi Kansas City Chiefs postao viralan. Razlog? Malo ‘twerkanja‘ nad glavama dvojice zaštitara koji su se borili s jednim muškarcem koji je izazivao haos na ulici.

Video, koji datira iz novembra, a koji prikazuje osobe koje su sudjelovale u divljoj tučnjavi na ulici, kao i ženu koja je ‘twerkala‘, a koje još uvijek nisu identificirane, prikazuje pravi ‘haos na ulicama‘, kako je taj incident nazvao gradonačelnik tog grada.

Iz videa nije jasno kako je tučnjava zapravo započela, ali se jasno može vidjeti kako se zaštitari bore s mladićem u hokejaškom dresu. U jednom trenutku neko viče: ‘Gdje je policija?‘, a kasnije se pojavljuje žena u kratkoj suknji i kožnoj jakni koja počinje vrtjeti stražnjicom zaštitaru pred nosom. Zaštitari su tada konačno uspjeli obuzdati muškarca na podu, no pažnju im odvlači neočekivani potez nepoznate žene.

Cijeli isječak završava sa ženom koja sjedi na čovjeku u dresu i viče: ‘Svi ste došli ovamo po mene!‘

“Kao i mnogi od vas, vidio sam kako kruži video nasilnih pojedinaca koji se tuku sa zaštitarima. Kao što su to napravili i s nedavnim nasilnim napadima, naša policijska uprava istražit će slučaj, podići optužnicu i privesti pravdi one koji uzrokuju nered na našim ulicama”, poručio je gradonačelnik Quintan Lucas putem Twittera. (Jutarnji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,