Petak, 2. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Striptizete iz najelitnijeg seks kluba na svijetu odale tajne

Preuzmite sliku

Najelitniji seks klub na svijetu “Snctm” zbog svoje bogate i poznate klijentele, jedan je od najtežih klubova za ulazak.

Sada su dvije striptizete otkrile šta moraju da urade u klubu da bi zadovoljile svoju klijentelu. U klub možete ući ako kupite godišnju “ulaznicu” koja košta 50.000 funti (oko 57.000 eura). Fotografisanje je zabranjeno, piše The Sun.

Jessica i Haily Grays su dvije striptizete koje tvrde da su vidjele sve u SNCTM-u. Jessica je rekla da je bila “vezana dok je bila obučena kao mače” za VIP članove kluba. Takođe, kaže da je jednom igrala nevinu djevicu tokom predstave.

“Kada sam prvi put ušla kao gost, osjećala sam se kao da sam na filmskom setu”, rekla je Jessica. Pokušala je sve – bila je domino djevojka, bila je sa drugom djevojkom, sa nekoliko partnera…

Rekla je: “Osjećala sam da me privlači ovaj svijet jer sam mogla da budem svoja, a da me ne osuđuju”.

Haily Grays, još jedna SNCTM striptizeta iz Viskonsina, kaže da joj posao omogućava da “živi svoje seksualne fantazije”. Ona radi puno radno vrijeme u sjedištu SNCTM-a u New Yorku, gdje se specijalizovala za vatrene performanse, fetiš i burlesku. Ona izvodi četiri do osam predstava u New Yorku svake nedjelje.

SNCTM nije vaš prosječan seks klub – gosti mogu da se družite sa izvršnim direktorima, glumcima, sportistima i umjetnicima na događajima sa različitim temama. Postoji i kodeks oblačenja – muškarci moraju da nose smokinge sa leptir mašnama, a žene večernje haljine. (B92)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,