Subota, 4. Decembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Roditelji objavili užasan video dadilje koja pokušava na silu nahraniti njihovog sina

Preuzmite sliku

Par iz Sjeverne Karoline, Max i Laura Oglesby, angažirao je dadilju za čuvanje svog dvogodišnjeg sina. Kako bi se uvjerili da je sve u redu, postavili su kamere u kući, a kad su ih provjerili, šokirali su se prizorom.

Ugledali su dadilju Lauren Rowe kako na silu pokušava nahraniti njihovog sina Declana. U snimku koji su podijelili na Facebooku vidi se da dječaku čvrsto drži ruke na leđima i gura mu hranu u usta. Dječak vrišti i rita se u visokom stolcu. U jednom trenutku uzvikuje: “Ne!” i “Tata!”, a ona mu uzvraća da “jede svoju hranu”. Dječak do kraja snimka jeca za roditeljima, a ona pritom viče na njega: “Moraš naučiti jesti svoju hranu.”

U snimku se vidi i kako dadilja s nekime razgovara na telefon te govori: “Da nismo kontrolirali našeg dvogodišnjaka, on bi nas pregazio.”

Oglesbyjevi su slučaj prijavili i policiji.

“Htjela sam je razbiti. Htjela sam doći doma, prikovati je za stolac i gurati joj hranu u usta”, izjavila je šokirana Declanova maćeha Laura.

Rowe je uhapšena i optužena za zlostavljanje djeteta. Puštena je nakon što je uplatila jamčevinu od 2500 dolara, a sudsko ročište zakazano je za 8. novembar.

“Ovo iskustvo nas je emocionalno iscrpilo. Cilj nam je da nikad više nikome ne učini nešto ovakvo”, poručili su Oglesbyjevi putem Facebooka. (index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,