Ponedjeljak, 27. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Prišao ženi s leđa i ubo je špricom u kojoj je bila sperma

Preuzmite sliku

Gnusan napad snimljen je video kamerom u trgovini, a na snimci se vidi kako je žena poskočila nakon uboda i počela se okretati oko sebe i gledati u pod u pokušaju da shvati što se dogodilo.

Muškarac u Churchtonu u Marylandu optužen je da je u supermarketu probo ženu špricom, a kasnijom analizom utvrđeno je da se u šprici nalazila sperma.

Gnusan napad snimljen je video kamerom u trgovini, te prikazuje Thomasa Byrona Stemena kako prati ženu koja vraća kolica i u trenutku kada ih je vratila, on ju je ubo. Na snimci se vidi da je žena poskočila nakon uboda i okrenula se i počela gledati oko sebe i po podu, u pokušaju da shvati šta se dogodilo.

Sumnjivac je također počeo s njom gledati po podu, a nastavio je ići za njom dok je napuštala trgovinu i tako je i sam izašao.

Nakon što su ga uhapsili, u šprici je pronađena sperma, a policija vjeruje da je isti muškarac počinio ista kaznena djela u tom gradu. Pokušao je u trgovini ubosti još dvije žene, ali je promašio, a sada se nalazi u pritvoru.

  • Policija je pozvala žene koje sumnjaju da su bile njegove žrtve da im se jave, a žena koju je uspio ubosti morala je otići na testove urina i krvi i narednih 30 dana mora uzimati određene lijekove.

    Policija je pretražila napadačevu kuću i pronašla više šprica, kao i jednu u njegovom autu, koja je također bila puna sperme. (24sata.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,