Srijeda, 19. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Policajka koja je plesala u krilu šefu: ‘Izvinjavam se supruzi, nisam znala da je on u braku’

Preuzmite sliku

Da ovako nešto napravi muškarac, to se ne bi ni snimalo, ni objavljivalo na društvenim mrežama. Ovako su svi to vidjeli i meni je žao što sam mu uništila karijeru, ispričala je policajka iz New Yorka nakon skandala.

Vera Mekuli (26) javno se izvinila svima koje je povrijedila nakon što je u javnost iscurila snimka na kojoj na božićnoj zabavi u New Yorku senzualno pleše u krilu svom nadređenom, poručniku Nicku McGarryju.

– Želim se posebno izviniti poručnikovoj supruzi, nadam se da ovo nije naštetilo vašem braku. Nije trebalo biti ovako, nisam imala pojma da je u braku – ispričala je mlada policajka za TMZ.

– Trebala je to biti samo zabava, da se malo nasmijemo. Ni svjesna sam da sam potpuno uništila njegovu karijera, da on izgleda kao loš čovjek i zaista mi je žao – dodala je Mekuli, koju njujorška policija neće sankcionirati. No, poručnik McGarry dobio je premještaj.

– Ja sam inače duša svake zabave, bilo je već kasno i kolege su me nagovarale da nekome plešem u krilu. Zgrabila sam poručnika za ruku, posjela ga i zaplesala. To je sve. Da je nešto slično napravio muškarac, to se ne bi ni snimalo, biti bi iscurilo i postalo viralno – rekla je Mekuli i dodala da se sve odvijalo izvan dužnosti.

Zahvalila je nadređenima na razumijevanju, a do daljnjeg će raditi od kuće.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,