Četvrtak, 1. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Peticija protiv Bill Gatesa, zbog zločina protiv čovječnosti i zloupotrebe medicine

Preuzmite sliku

U SAD je pokrenuta peticija za pokretanje istrage protiv Fondacije osnivača Microsofta Bill Gatesa zbog “zločina protiv čovječnosti i zloupotrebe medicine”, prenosi B92.

Kako piše Sputnik, peticiju, koja je objavljena na sajtu Bijele kuće “Mi ljudi”, do sada je potpisalo 425.000 ljudi, što je četiri puta više od broja neophodnog za zvaničan odgovor Bijele kuće.

Na federalnu američku vladu se apeluje da traži od Kongresa da sprovede sveobuhvatnu i javnu istragu.

“Dok posmatramo događaje oko pandemije “Covid-19”, mnoga pitanja ostaju bez odgovora. Dana 18. oktobra 2019. godine, samo nekoliko sedmica prije proglašenja prve žrtve u Vuhanu u Kini, održana su dva velika događaja. Jedan je “Događaj 201“, a drugi “Svjetske vojne igre”, a oba su se održala u Vuhanu”, piše u peticiji.

U peticiji protiv Fondacije “Bill And Melinda Gates” se potom kaže da “od tada kreće pritisak širom svijeta da se napravi vakcina i uvede biometrijsko praćenje ljudi”.

Potpisnici peticije tvrde da na čelu toga stoji Bill Gates.

Peticija je pokrenuta 10. aprila, a za samo nekoliko dana potpisalo je 100.000 ljudi, što znači da bi Bijela kuća ovim pitanjem trebalo da se pozabavi u roku od 60 dana.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,