Srijeda, 8. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Pao s devetog sprata na automobil, digao se i pitao prolaznicu ‘Šta se dogodilo?’

Preuzmite sliku

Christina Smith (21) prolazila je 6. oktobra oko 10 sati ujutro ulicom u New Jerseyju. Odjednom, na BMW kraj kojeg je prolazila s visoke zgrade, s devetog sprata, pao je muškarac.

 • “Čula sam odjednom strašni ‘bum’. Zvučalo je kao eksplozija. A onda su krenuli urlici i vrištanje. To je bio muškarac, ruka mu je bila sva krvava. Vikao je ‘Šta se dogodilo?’, rekla je Smith, piše 24sata.hr.

 • “Mislila sam, hvala Bogu živ je, vjerojatno je pomoglo to što je imao čupavu, debelu jaknu. Možda ga je ona zaštitila od dubljih rana”, ispričala je Smith.

  Pozvala je Hitnu, a muškarac je prevezen u bolnicu u teškom stanju.

  Nesretni čovjek nije radio u zgradi i nije bilo jasno šta je radio tamo, rekli su radnici i svjedoci. Odbio je policajcima dati svoje ime.

 • “Upao je u automobil kroz krovni otvor, a zatim je izašao iz automobila i pao na tlo. Pokušavao je ustati, a ljudi su ga pokušavali natjerati da ostane dolje dok ne dođe Hitna”, rekao je Mark Bordeaux (50), koji radi u zgradi.

  “Tako je ostao tamo dok nije došla policija i Hitna pomoć. Ruka mu je bila slomljena, ali bio je pri svijesti”, rekao je Bordeaux.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , , ,