Četvrtak, 2. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Ovo je podrum u kući Ane Walshe u kojem je pronađen krvav nož: Dječije igračke razbacane po dvorištu

Preuzmite sliku

Iako je policija u ponedjeljak saopštila da su u podrumu kuće Ane i Briana Walshea pronašli krvav nož, rezultati DNK analize još uvijek nisu objavljeni.

Novinarka srbijanskog portala Telegraf, posjetila je kuću u naselju Kohaset u kojoj je posljednji put viđena Beograđanka Ana, prije nego što joj se prije 14 dana gubi svaki trag.

Kuća je zaključana i “konzervirana”, obljepljena trakom, a u blizini nema žive duše. Tišinu koja okružuje ovu kuću, udaljenu od sljedeće nekoliko stotina metara, prekida samo usamljeni lavež nervoznog komšijskog psa.

Vezano | Američki san se pretvorio u košmar: Pismo Ane Walshe od prije 15 godina danas djeluje kao je sve predviđeno

Ispred kuće su kante za smeće, okolo su razbacane dječije igračke, što čini još tužnijim prizor ovog nekad toplog porodičnog doma.

U dvorištu se nalazi i mala staza koja vodi do podruma kuće.

Tužioci su rekli da su zvaničnici pronašli krv i oštećen, krvav nož u podrumu para i da je Brian Walche navodno potrošio 450 dolara na sredstva za čišćenje, krpe, trake i druge predmete dan nakon što je njegova žena posljednji put viđena.

Radi se o manjem objektu unutar dvorišta, a reporterka je zatekla crvenu zalijepljenu traku preko vrata.

Podsjetimo, Ana je 1. januara je oko četiri ujutru izašla iz porodične kuće u gradu Kohasetu i uputila se na bostonski aerodrom kako bi se ukrcala na let za Washington, gdje je morala hitno da se javi na posao. Međutim, kako su naveli iz lokalne policije, ona nije stigla na aerodrom.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje