Nedjelja, 2. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Objavili video krvoprolića: Žena prostrijelila policajca, nakon čega je on hicima usmrtio

Preuzmite sliku

Policija iz Nashvillea objavila je snimak pucnjave u kojoj je propucan jedan policajac dok je ubijena 31-godišnja Afroamerikanka Nika Holbert. Tragičan događaj snimljen je body camom te kamerom iz policijskog vozila.

Policajac je 31-godišnjakinju zaustavio nakon što je uočio da vozi automobil čiji je vlasnik tražen zbog povezanosti s drogom…

Kad je izašla iz auta kazala je kako nije njezin te nazvala majku. No, problemi su krenuli kad je policajac u vozilu uočio marihuanu i bijeli prah.

Želio je ženi staviti lisice na ruke, no ona je vičući tražila da to ne čini. Počela je bježati oko vozila, a policajac ju je upozorio neka legne na pod ili će je pogoditi elektrošokerom. Nije ga poslušala te je uz poruku kako nije ništa učinila, sjela u auto.

Policajac je potom upotrijebio elektrošoker, a žena je posegnula za pištoljem. Potom je policajca pogodila u torzo ispod pancirke, a on je istovremeno uzvratio vatru. Dok je on ostao ležati, 31-godišnjakinja se uspjela odvesti autom tek do prve raskrsnice gdje se zabila vozilom. Doktori su je tamo oživljavali, a umrla je na putu do bolnice.

Lokalni mediji pišu kako je policajac u teškom stanju, ali dodaju kako se vjeruje da će preživjeti. Cijeli slučaj još se istražuje. (Vecernji.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje