Utorak, 3. Oktobra 2023.
Tuzlanski.ba logo

Kako ne bi propustili niti jednu pjesmu, fanovi nose pelene na koncert pop zvijezde

Preuzmite sliku

Fanovi pjevačice Taylor Swift kupuju i nose pelene za odrasle kako ne bi propustili nijednu pjesmu pop zvijezde na njenom koncertu.

Koncert traje tri sata i u sklopu je turneje “Eras”.

Mnogi njeni fanovi su podijelili svoja iskustva na Tik Toku. 

@therealkatherine hit me up for the adult diaper plug 😂😂 #erastour #taylorswift #taylornation @taylorswift @taylornation #houstontaylorswift #erastourhouston ♬ original sound – katherine | latina creator

“Koliko sam se stresirala i koliko mi je vremena trebalo da nabavim karte… Kupujem pelene za odrasle jer ne planiram propustiti ni minutu koncerta” -rekao je jedan fan, dok je druga pokazala kako se namučila da navuče pelenu ispod zlatne haljine.

@sillygrlera the diaper rash and trench foot was worth this moment of taylor looking right at us💕 #delulu #taylorswift #erastour #foxboroughnight2 #gillettestadium #gilletten2 ♬ original sound – caylee

“Niko ne zna da zbog ovoga nosim pelenu”, navela je još jedna obožavateljica Taylorinih pjesama te se snimila na koncertu.

“Osip od pelene i noge u lokvi bili su vrijedni ovog trenutka kada Taylor gleda ravno u nas”, napisala je jedna koja je bila na koncertu dok je kiša padala. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,