Petak, 24. Marta 2023.
Tuzlanski.ba logo

Identifikovano tijelo nađeno u blizini mjesta gdje živi majka Briana Walsha

Preuzmite sliku

Urađena je identifikacija tijela koje je pronađeno na plaži u blizini mjesta gdje živi majka Briana Walsha.

U blizini mjesta u kom živi majka Briana Walsha, Diana Walshe, na plaži u blizini luke Salem, pronađeno je tijelo. Mnogi su se zapitali da li su to ostaci Ane Walsha. Urađena je identifikacija i utvrđeno je da se radi o muškarcu Michaelu Grayu, koji je nestao 11. decembra 2022. godine.

Plaža se, inače, nalazi na oko deset kilometra od kuće Diane Walshe. Državna policija i lokalni ronilački timovi intenzivno su tražili Graya u vodi pored plaže Juniper u Salemu, piše boston25news. Tijelo je duže vrijeme bilo u vodi, a pronašla ga je žena koja je šetala psa.

Pas je osjetio čudan miris i otrčao, a žena ga je pratila. Plaža na kojoj su pronađeni ostaci nalazi se na oko 30 kilometra od Kohaseta gdje je Ana živjela sa svojom porodicom. Podsjetimo, Ana Walshe nestala je 1. januara. Njen nestanak prijavio je njen poslodavac 4. januara.

Istog dana i Brian Walshe prijavio je da mu je supruga nestala. Brian je 8. januara uhapšen pod optužbom da je ometao policijsku istragu. Nakon toga protiv njega je podignuta optužnica za ubistvo Ane Walshe. Njeno tijelo do sada nije pronađeno. (Mondo.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,