Četvrtak, 5. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Djevojka doživjela transformaciju nakon što je prestala uzimati drogu

Preuzmite sliku

Korisnici Reddita ostali su iznenađeni transformacijom djevojke koja se uspjela izliječiti od ovisnosti o drogama.

 • Nakon dugogodišnje ovisnosti djevojka je bila životno ugrožena. Težila je svega 40 kilograma, dva puta joj je dijagnosticirana infekcija endokarda i srčanih valvula zbog čega je bila podvrgnuta operaciji srca.

 • Instagram korisnica ‘Volatilebabygirl‘ nakon pakla kroz koji je prošla i liječenja otvoreno je progovorila o svom životu. Bila je ovisna o teškim drogama ali nakon svega devet mjeseci dobila je 18 kilograma i u potpunosti njezin izgled se promijenio.

   

  View this post on Instagram

   

  more pics from when my mom rescued me/in the hospital, and then recent. The hardest and darkest time of my life. I pray for the broken people still in active addiction. For the people going through what i went through. To the people with no family and nobody to care where theyre sleeping at night. For the women who live in a men dominated world on the streets where rape and abuse are happening but nobody to hear their stories or believe them or care because they are homeless/addicts. Your story matters. For the people who just want a warm bed and food. For the people who want to get clean but dont think they deserve it. I pray you find the strength i did. Because its inside of you. I am so grateful to be alive. I have a place to live. I have food. I have my two amazing therapy cats. I have my mom who i finally have a healthy relationship with. Im in therapy finally healing from years of abandobment and abuse. Ive come SO far! ❤️

  A post shared by @ volatilebabygirl on

  Korisnici Reddita masnovno su pružili podršku bivšoj ovisnici uz nadu da se nikada više neće vratiti u svijet droge.

  ‘Ovo nije ista osoba, transformacija je nevjerovatna’ – glasio je jedan od komentara.

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by @volatilebabygirl on

  Ipak, bilo je i onih koji su mišljenja da nema bivših ovisnika. Za sada ova djevojka živi potpuno novi život ali otvoreno priča o svemu što je prošla u prošlosti.

  Također, u svojim objavama apeluje na sve one koji imaju problem s drogom da što prije krenu sa liječenjem. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,