Utorak, 25. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Dali komšiji ključ od stana, ostali u šoku kad su vidjeli šta je kamera snimila

Preuzmite sliku

Žena koja je postavila skrivenu kameru kako bi vidjela kopa li joj komšija po ladici s donjem rubljem, uhvatila ga je “u seksualnom činu s čarapom”, piše Metro.

Sharon Bulman (45) rekla je kako se osjećala “odvratno, prljavo i razočarano” nakon što je vidjela šta njen dobar prijatelj Steve Gill radi, i šta je vjerovatno radio prije, u njenoj spavaćoj sobi. Na snimci se vidi Gill koji ulazi u sobu i zatvara zavjese, prije nego otvori ladicu i uzima komad veša.

Sharon kaže kako je susjed “zloupotrijebio njeno povjerenje na najgori mogući način”, prenosi Index.hr.

Vozačica i njen suprug James, koji žive u engleskom Skeltonu s jednogodišnjim djetetom, komšiji Gillu dali su ključ nakon što im se ponudio kao pomoć kad su išli na odmor na Cipar.

Gill im je komšija bio sedam godina, a vjerovatno je takve stvari radio i prije. Sharon kaže da je postala sumnjičava kad ga je jednom prilikom uhvatila na stepenicama, s čudnim izgovorom – rekao joj je da je išao vidjeti tepih koji su nedavno čistili.

Stvari su postale još čudnije nakon poruke koju joj je Gill poslao. “Hej draga Sharon, kad misliš doći kući?” , pisalo je u njoj.

Par je kupio kameru, koju su postavili u jastuk i koja je sve snimila.

Gill je sve priznao i dobio godinu dana uvjetne kazne te zabranu prilaska Sharon. Osim toga, mora se uključiti u program za liječenje za seksualne prijestupnike, odraditi 150 sati društveno-korisnog rada te platiti 200 funti troškova i 500 funti kompenzacije Sharon. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: