Ponedjeljak, 15. Juli 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Curica od 11 godina u Americi optužena nakon smrti bebe koju je čuvala

Djevojčica stara 11 godina optužena je za zlostavljanje djeteta nakon što je napala jednogodišnju bebu koju je čuvala, javlja CNN.

Djevojčica iz Marylanda napala je jednogodišnjeg Paxtona Davisa koji je zbog više ozljeda u gornjem dijelu tijela nakon nekoliko dana preminuo, rekli su iz tamošnje policije. Nakon što je beba ovog četvrtka preminula u bolnici u okrugu Prince George, policija je uhapsila djevojčicu.

Majka djevojčice ostavila joj bebu porodičnih prijatelja na čuvanje

Prema rezultatima početne istrage, majka djevojčice ostavila ju je da nakratko pričuva bebu porodičnih prijatelja. Prema zakonima savezne američke države Maryland, da bi starije dijete moglo čuvati mlađe, mora imati najmanje 13 godina. Iz policije nisu rekli hoće li majka biti optužena.

“Nakon što je medicinsko osoblje pregledalo 1-godišnju žrtvu, odmah su pozvali detektive koji su zaduženi za slučajeve zlostavljanja djece jer su ozljede bile vrlo ozbiljne”, izjavili su iz policije te dodali kako je odmah bilo jasno da zadobivene ozljede nisu nastale uslijed dječje igre.

 Još uvijek nije jasan motiv

Iz policije nisu željeli otkriti ni je li djevojčica koristila neko oružje, a tvrde kako i motiv napada još uvijek nije jasan.

Djevojčica je zadržana u domu za maloljetnu djecu. Dvije obitelji nisu u krvnom srodstvu, no jesu prijatelji te je Paxton i ranije provodio vrijeme u kući gdje je ozlijeđen. (Index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje