Petak, 30. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Bivša “Playbojeva” zečica skočila sa 25. sprata sa sedmogodišnjim sinom

Preuzmite sliku

Stefani Adams (47) izvršila je samoubistvo zajedno sa sedmogodišnjim sinom Vinsentom skokom sa 25. sprata hotela ”Gotam” na Menhetnu.

Njihova tijela su nađena na balkonu na drugom spratu, navela je policija.

Adams je bivša manekenka i ”Playbojeva” zečica. Kako prenose američki mediji, ona je vodila “tešku sudsku bitku” s bivšim suprugom Charlesom Nikolajem, vlasnikom klinike za kiropraktiku.

Njih dvoje su se našli na sudu u srijedu, gdje su raspravljali o starateljstvu nad djetetom. Sud je odlučio da Adams ne može da odvede sina na ljetovanje u Evropu i naredio joj da preda djetetov pasoš.

– Sve što sam željela je da na nekoliko dana pobjegnemo od ove noćne more – rekla je Stefani nakon sudske odluke.

Kako prenosi “New York Post”, odnos bivših supružnika je postao toliko loš da je policija više puta morala intervenirati zbog porodičnog nasilja.

Adams je s malim Vinsentom u četvrtak unajmila apartman na vrhu hotela ”Gotam”, rekao je šef istražnog odjeljenja policije Menhetna William Obri.

 • Konobar u restoranu hotela rekao je medijima da je jedan od gostiju najprije ugledao jedno tijelo pa ih pozvao, a onda su našli i drugo.

  Nije poznato je li Adams ostavila samoubilačku poruku.

  – Ovo je užasno. Ona je obožavala tog dječaka, on je bio njen cijeli život – rekao je prijatelj koji je Stefani poznavao skoro 20 godina.

  Prema njegovim riječima, ona je bila sretna i ništa nije ukazivalo na to da bi mogla da se odluči na ovakav strašan potez.

  Adams je bila “Playbojeva” Miss novembra 1992. godine. Dva puta se udavala.

  Nakon napuštanja manekenske karijere posvetila se pisanju knjiga za samopomoć i napisala je oko 25 naslova. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: