Utorak, 31. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Ana je Brianu ostavila poruku napisanu crvenim slovima, kutija nađena u trpezariji: Pojavile se fotografije iz kuće Walsheovih

Preuzmite sliku

U kući Ane Walshe, Beograđanke za kojom se u Bostonu traga od 4. januara, pronađena je Anina poruka na kutiji šampanjca koja ja je ostala u njihovoj trpezariji u novogodišnjoj noći, a na društvenim mrežama objavljena je fotografija te poruke.

„Vau! 2022… Kakva godina! Pa ipak i dalje smo ovde i zajedno! Hajde da učinimo 2023. najboljom do sada! Mi smo kreatori naših života… hrabrost, ljubav, istrajnost, saosećajnost i radost. S ljubavlju, Ana“, piše crvenim slovima na jednoj strani kutije za šampanjac, dok je na drugoj isprisano: „Gem Ana Brajan 2023!“

Kutija se nalazi u trpezariji Anine i Brajanove kuće u Kohasetu, za koju se čini da je ostala ista od žurke za Novu godinu, kojoj je prisustvovao i porodični prijatelj Gem Mutlu.

Mutlu je ranije za američke medije ispričao da ništa nije bilo čudno tokom dočeka Nove godine, da su se grlili, slavili i nazdravljali, kao što se obično to radi tokom dočeka Nove godine.

„Puno se radovalo Novoj godini. Nije bilo naznaka bilo čega osim proslave Nove godine, problemi su ostavljeni sa strane“, rekao je on za WBZ-TV. Otišao je iz kuće Walsheovih oko 1.30 sati, a Brajan je ispričao da ga je supruga probudila malo posle 6 sati ujutru i rekla da ima hitnu situaciju na poslu u Washingtonu. Poljubila ga je i otišla na aerodrom. Tada ju je, prema njegovim riječima, posljednji put video.

Međutim, na fotografijama koje je objavio nypost.com, vide se dva pasoša na stolu u kući para. Policija je rekla da nema potadaka da je Ana ušla u vozilo koje je navodno naručila do aerodroma, ili da je ušla u avion. Dodali su da je njen telefon i dalje bio u porodičnoj kući 1. i 2. januara.

Brian je u međuvremenu uhapšen zbog ometanja istrage i davanja lažnih podataka o tome gde je bio prva dva dana Nove godine, što je dovelo do odlaganja potrage za Anom. Brian je njen nestanak prijavio tek posle tri dana, 4. januara. (Nova.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,