Nedjelja, 1. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Agresivnog motoristu bejzbol palicom “izliječio” od želje za tučom (VIDEO)

Preuzmite sliku

Još uvijek nepoznati motorist, kojem je u ponedjeljak u središtu američkog grada Fitchburga bilo do tučnjave, dobro je zapamtio vozača s kojim se sukobio jer ga je u tren oka “izliječio” od agresivnosti bejzbolskom palicom.

Snimak tog obračuna postao je jedan od najgledanijih videa sedmice, a prizor je pomoću mobitela zabilježila djevojčica (11) čiji je otac primijetio da će biti zla i odlučio ispratiti situaciju.

Na snimci se to ne može vidjeti, međutim muškarac na motoru je pretjecao automobile kako mu se htjelo što je u konačnici dovelo do rasprave na semaforu s vozačem SUV terenca“, napisao je uz video otac te djevojčice, a zbog koje se vlasnik palice na kraju sam prijavio policiji.

Naime, Luis Ramos (33) je u srijedu dobrovoljno ušetao u stanicu, pa policajcima izjavio kako je bejzbolsku palicu upotrijebio u samoobrani nakon što je dobio udarac šakom.

Ramos se zatim  izvinuo djevojčici što je svjedočila nasilju, a novinarima pojasnio da je prije nekoliko godina ranjen s pet metaka te da mu se “smračilo” kada je vidio da motorist drži ruku iza leđa i tako daje do znanja da ima pištolj koji se sprema povući (iz videa je jasno da je motorist glumio da nosi oružje, op.a.)

“Imao je sreće što je nosio kacigu, odnosno što se nismo potukli jedan na jedan. Imao sam ja još iznenađenja za njega budući da sam svojedobno bio amaterski prvak u boksu“, kazao je Ramos, kojeg je policija odlučila ne teretiti zbog viđenog, prenose lokalni mediji. (Dnevnik.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,