Srijeda, 30. Novembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Zbog podrške Pupovcu legendarni Ćiro Blažević dobio smrtovnicu

Preuzmite sliku

Nakon što je prija dva dana snimio spot podrške za srpskog lidera u Hrvatskoj i njegovu SDSS, Miroslav Ćiro Blažević, dobio je niz kritika. Najdalje su otišli nepoznati autori koji su zbog podrške “trenera svih trenera” SDSS-u na izborima za Evropski parlament napravili njegovu lažnu smrtovnicu.

“Svim prijateljima, rođacima i poznanicima javljamo da nas je 15. maja 2019. godine zauvijek napustio naš trener svih trenera”, stoji u morbidnom uratku.

Da je upravo Ćirina podrška Pupovcu nekoga motivisala da mu izradi lažnu osmrtnicu svjedoči to što je kao datum smrti stavljen upravo 15. maj, kada je objavljeno da se Ćiro uključio u kampanju SDSS-a.

 • U lažnoj osmrtnici, kako navodi Index.hr, najavljen je čak i sprovod Ćiri, i to 18. maja u 16 sati na zagrebačkom Mirogoju, a kao tugujući su navedeni “Milorad Pupovac s članstvom SDSS-a, Andrej Plenković (Anemični), Gordan Jandroković (Njonjo) itd”.

  Ćiro je u svom stilu prokomentarisao neslanu šalu kazavši da je zahvala ko god je to uradio.

  “Ja sam živ, a on napravio osmrtnicu i ja čitam tu osmrtnicu. Nema puno ljudi tu privilegiju. Napiši da sam mu zahvalan”, rekao je kroz smijeh Ćiro.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , ,