Utorak, 21. Januara 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Zagrepčanka zatekla šokantne prizore u stanu: Podstanarka mi ostavila fekalije

Mirna Bos Kralj iz Zagreba na Facebooku je podijelila neugodno iskustvo koje je imala sa podstanarkom. Bila je u nevjerici kada je vidjela kako izgleda stan u naselju Sigečica, piše portal Index. hr.

Tvrdi da je u maju ove godine iznajmila stan jednoj ženi. Opisala je ono što je uslijedilo.

“Nakon što nije dopuštala da dođemo pogledati stan koji smo joj iznajmili, dali smo joj rok do danas da izađe van iz stana, ukrala je televizor, liniju i vjerovatno još stvari koje od šoka, koji smo doživjeli danas, nismo zamijetili”, napisala je.

Ukazala je na to da za njom traga policija.

 • “Za dotičnom trenutno traga policija. Predstavlja se kao osoba koja je završila veterinarski fakultet te radi na faksu. Ima i dijete. Ovo su slike uvjeta u kojima je živjela. Također možete vidjeti i slike stana prije najma”, dodala je Bos Kralj.

 • Prema njenim riječima, podstanarka je kazala da ima kćerku koja ne živi s njom, već sa suprugom, te da je posjećuje samo vikendima.

  “Nije nam jasno šta je točno radila sa suđem, ali sve je bilo zakureno. Znam da su slike loše jer je mama drhtala, ali policija je isto slikala. Po cijelom stanu su fekalije. I u spavaćoj sobi odmah pokraj kreveta”, naglasila je u razgovoru.

 • Ukazala je na to da je legalno boravila u stanu – potpisan je ugovor, te plaćen porez.

  Na Facebooku je objavila fotografije stana.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,