Utorak, 27. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Zagreb oblijepljen neobičnim smrtovnicama

Preuzmite sliku

Grad Zagreb oblijepljen je neobičnim osmrtnicama. Autor je obavijestio kako je preminula Republika Hrvatska i pozvao na protest na Markovom trgu 1.12. u 10 sati.

Autor osmrtnica kojima je oblijepljen grad obavještava građane ”kojima je još stalo” da je u 27. godini života preminula Republika Hrvatska. Kao datum smrti naveden je 1. januara 2018., a posljednji ispraćaj 1.12. u 10 sati na Markovom trgu.

Na vrhu smrtovnice citirane su navodne posljednje riječi Slobodana Praljka, po kojima je on kazao: ”Živite i borite se, nemojte završiti kao ja. Ne predajte se nikada!”, ali za to nema nikakve potvrde.

Cijeli tekst osmrtnice glasi: ”U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i državljanima,kojima je još stalo: tužnu vijest da je u 27. godini života nakon duge i teške borbe protiv lopovluka, korupcije, uhljeba te radi neizlječive bolesti karcinoma društva (‘pohlepnih političara’), izdahnula naša draga, majka, baka, domovina Republika Hrvatska (30.5.1990. do 01.1.2018.) Posljednji ispraćaj će se održati na Trgu svetog Marka, Zagreb 01.12.2017. u 10 sati.

Ožalošćeni: većina hrvatskog naroda, radnici, studenti, mladi, njihovi roditelji, bake i djedovi. Oni koji ne mogu donijeti vijenac i svijeću za poginule koji su dali život za domovinu zapitajte se što ste radili 1.12.2017. dok se još nešto moglo poduzeti, ”uručiti otkaz ugovora o radu saborskim zastupnicima” javnim suđenjem saborskim zastupnicima i političarima za 27 godina pljačke, silovanja, kršenja ustavnih i međunarodnih zakona, veleizdaje naroda i nacionalnih interesa te uvođenje direktne demokracije! Počivala u ropotarnici povijesti!’, javlja Dnevnik.hr.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,