Utorak, 27. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Zagreb: Muškarac se srušio u tramvaju i preminuo

Preuzmite sliku

Sredovječni muškarac se onesvijestio u tramvaju u zagrebačkoj Dubravi. Putnici su ga iznijeli van i pokušali oživjeti, ali hitnoj pomoći je preostalo samo da proglasi smrt

Prolazio sam s psom i vidio hitnu pomoć. Neko mi je rekao da se čovjek srušio i umro. Rekao bih da je srednjih godina. Hitna nije mogla ništa više napraviti – rekao nam je čitatelj Hrvoje koji je javio za nesretan događaj u Dubravi.

Muškarac se srušio u tramvaju, a suputnici su ga iznijeli van i pozvali hitnu. Polegli su ga u hlad ispred sjedišta Gradske četvrti Gornja i Donja Dubrava, pokušali mu pružiti prvu pomoć do dolaska hitne, no bilo je bezuspješno. Hitnoj pomoći preostalo je samo da proglasi smrt.

– Dana 23. juna 2021. u 13:00 sati zaprimili smo poziv da na adresi Dubrava 49 (tramvajska stanica) leži osoba bez svijesti koja se tresla i nije disala. Poziv je primljen kao prvi stepen hitnosti. Ekipa hitne pomoći došla je na mjesto intervencije u 13:09 sati. Radilo se o muškoj osobi bez dokumenata, srednjih godina. Spomenuti je bio respiracijskih pokreta, bez palpabilnog pulsa i širokih nereaktivnih zjenica. Laička reanimacija se ne provodi. Liječnica hitne pomoći proglasila je smrt u 13:15 sati – rekli su iz Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba za Večernji list.

Iz PU zagrebačke kažu kako slučaj nije u njihovoj nadležnosti jer se ne radi o nasilnoj smrti.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,