Nedjelja, 20. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Zagreb: Beba iz masakra na Kajzerici je dobro, prebacili su je u dom za nezbrinutu djecu

Preuzmite sliku

Dječačić od 2,5 mjeseca koji je preživio masakr trenutno je u Domu za nezbrinutu djecu u Nazorovoj. Direktorica Doma, Jasna Ćurković Kelava potvrdila je da je beba dobro…

Kao što smo već ranije pisali, šest mrtvih tijela zagrebačka policija pronašla je u četvrtak navečer u novozagrebačkom naselju Kajzerica. Igor Nađ ubio je bivšu partnericu, njenu sestru, njenog sina i njihove roditelje. Masakr je preživjela jedino beba koju ubica imao sa žrtvom.

Dječačić od 2,5 mjeseca koji je preživio masakr trenutno je u Domu za nezbrinutu djecu u Nazorovoj. Direktorica Doma, Jasna Ćurković Kelava za 24sata.hr potvrdila da je beba dobrog fizičkog stanja te da je uhranjena. Trenutno je u grupi s najmlađim bebama. Sljedeći korak je odluka Centra za socijalnu skrb nadležnog za adresu prebivališta majke o tome što će biti dalje s dječakom.

Policija je na vanrednoj presici objavila da je ubica s Kajzerice rodom iz Vukovara. Imao je 36 godina i vozio je taksi. Sa žrtvom je imao bebu.

– Od 2017. je imao mjesto prebivališta isto gdje i žrtva, u Cimermanovoj. Preživjelo dijete je od jedne od žrtava i počinitelja. Možemo potvrditi da se bavio taksi prijevozom. Rođen je u Vukovaru 1983.- kaže načelnik.  Među ubijenima su sestre. Jedna od njih je za osam dana trebala proslaviti 35. rođendan. Ubijeni desetogodišnjak sin je jedne od sestara.

Za ubicom se odvila prava filmska potjera. U noći s četvrtka na petak u kojoj je policija lovila šesterostrukog ubojicu Igora Nađa. Napravili su plan, blokirali brojne punktove oko Zagreba i predvidjeli gdje bi ubica sve mogao pobjeći. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,