Ponedjeljak, 3. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Zadar: Dvojica muškaraca naručila večeru, popili bocu skupog vina pa – pobjegli s terase (VIDEO)

Preuzmite sliku

– Tragično. Slika i prilika našeg turizma. Osjećali smo se tako bijedno kad su pobjegli – priča novinarima portala zadarski.hr u nedjelju Ana, djelatnica i dio voditeljskog tima zadarskog restorana „Proto Food&More“ na zadarskom Poluotoku.

Ana je večer prije doživjela da dvojica fino odjevenih muškaraca naruče bogatu večeru, a kada je došlo vrijeme da plate, oni su se jednostavno provukli između žardinjera s cvijećem i nestali u noći…

Za stol su sjeli upravo uz cestu, očigledno namjeravajući to učiniti.

Ana nije željela kazati što su sve jeli i koliko je to koštalo, samo je rezignirano rekla da su „jela bila u slijedovima“ i da su pili vino, te da su pobjegli nekoliko trenutaka nakon što su konobara zamolili za račun.

– Bilo je malo prije ponoći. Zatražili su račun, a konobar se vratio kod nas u kuhinju i rekao da tih gostiju više nema za stolom. Kako nema?! Bila sam toliko naivna da sam pomislila da su pošli do bankomata, iako su mi kolege govorile da sigurno ne bi obojica išla na bankomat. Napravila sam ‘đir’ uokolo, sve u nadi da ću ih susresti, ali ništa. Policiji nismo prijavili, jer mi je smiješno da policija, pored ovoliko tragičnih događaja i obima posla, traži neku dvojicu koja nisu platili račun za večeru – priča Ana.

Glavni dio priče je da ih je cijelo vrijeme snimala nadzorna kamera. Restoran se nalazi u Ulici obitelji Stratico na zadarskom Poluotoku, tik do „stoljetnog“ restorana „Pet bunara“, uz samu cestu.

– S obzirom da su izgledali kao ljudi koji se nakon (neplaćene) večere idu negdje zabaviti, snimak sam poslala svim klubovima koje poznam, ne bi li ih neko prepoznao. Čekala sam do jutra, nikakvu vijest nisam dobila i tada sam odlučila javno objaviti snimku – kazala je Ana. Konobar misli da je riječ o Talijanima.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,